Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam52
Toplam Ziyaret941682
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MESKİ ÇALIŞANLARINA “ETİK DAVRANIŞ” EĞİTİMİ

MESKİ ÇALIŞANLARINA “ETİK DAVRANIŞ” EĞİTİMİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğünce, 'Etik Haftası' kapsamında personele yönelik 'Etik Davranış' eğitimi verildi.
Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezi'nde, Teftiş Kurulu Başkan Vekili ve Başbakanlık Kamu Görevlileri Etik Kurulu tarafından sertifikalı etik eğitimcisi Hakan Yıldız tarafından gerçekleştirilen eğitimde, 'Kamu etiği altyapısı, etik yapısı, kamu görevlileri etik kurulu kurulması ve bazı kanunlarda değişiklik yapılması hakkında kanun, kamu görevlileri etik kurulunun görev ve yetkileri, kamu görevlileri etik Davranış ilkeleri ile başvuru usul ve esasları hakkında yönetmelik ve etik ile ilgili başlıca yasal düzenlemeler' konularında bilgi verildi.
26 Nisan tarihinde Tarsus Belediyesi Meclis Salonu'nda, Tarsus- Çamlıyayla Şube Müdürlüğü çalışanları ile başlayan hizmet içi eğitimler, Erdemli, Silifke, Aydıncık, Bozyazı, Anamur, Mut şube müdürlüklerinin ardından merkez ilçelerde çalışanlara yönelik Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezindeki eğitimle sona erdi. 

356 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar39.513339.6717
Euro45.523045.7054
Hava Durumu