Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam74
Toplam Ziyaret941437
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

KAÇAK SİLAH OPERASYONU

KAÇAK SİLAH OPERASYONU

İçişleri Bakanlığı, Mersin merkezli 3 ilde düzenlenen kaçak silah ticareti operasyonunda 12 kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Operasyonda 4 şüpheli tutuklanırken, 8 şüpheli hakkında adli işlemler devam ediyor. Operasyonda yapılan aramalarda 32 ruhsatsız tabanca, 1 av tüfeği ve 118 fişek ele geçirildi.
İçişleri Bakanlığı, Mersin merkezli 3 ilde düzenlenen kaçak silah ticareti operasyonunda 12 kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Açıklamada, şüphelilerden 4'ünün tutuklandığı, 8'iyle ilgili adli işlemlerin sürdüğü bildirildi.
İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Mersin İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce 3 ilde kaçak silah ticareti operasyonu düzenlendiği bildirildi. Açıklamada, operasyonda gözaltına alınan 12 şüpheliden 4'nün tutuklandığı, operasyonda yapılan aramalarda çok sayıda silah ve fişeğin ele geçirildiği belirtildi.
İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle: "Mersin İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce 3 ilde kaçak silah ticareti operasyonu düzenlenmiştir. Mersin, Konya ve Adana illerinde organize bir şekilde kaçak silah ticareti yapan 12 şüpheliye yönelik operasyon gerçekleştirilmiştir. Araştırma, fiziki ve teknik takip sonucu yapılan operasyonda şüphelilerin ev, işyeri ve araçlarında yapılan aramalarda; 32 ruhsatsız tabanca, 1 av tüfeği ve 118 fişek ele geçirilmiştir. Olayla ilgili 4 şahıs tutuklanmış, 8 şahsın adli işlemleri devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

703 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar39.395339.5531
Euro45.325345.5069
Hava Durumu