Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi37
Bugün Toplam270
Toplam Ziyaret845651
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

GENÇLER SINAV STRESİNİ KONSERLE ATTI

GENÇLER SINAV STRESİNİ KONSERLE ATTI

            Büyükşehir Belediyesince, yaklaşan YKS öncesi öğrencilerin moralini yükseltmek ve motivasyon sağlamak adına konser düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrasının sahne aldığı konserde, gençler gönüllerince eğlenip stres attı.

            Mersin Büyükşehir Belediyesi, 8-9 Haziran’da yapılacak olan YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) öncesi, öğrencilerin moralini yükseltmek ve motivasyon sağlamak adına konser düzenledi. Macit Özcan Spor Tesislerinde düzenlenen konsere; Tarsus, Anamur, Bozyazı, Aydıncık, Mut, Gülnar, Erdemli, Silifke, Halkkent, Yenice ve Akdeniz olmak üzere toplam 10 ilçede hizmet veren 11 Eğitimi ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi öğrencileri katıldı. Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrasının sahne aldığı konserde, birbirinden güzel şarkılara eşlik eden öğrenciler, yıl boyunca yoğun bir tempoda çalışmanın yorgunluğunu ve stresini konser etkinliğinde attı.

            Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Cem Karakuş, YKS öncesi sınava girecek öğrenciler için motivasyon etkinlikleri düzenlemeye devam ettiklerini ifade etti. Karakuş, “Bizler kurs merkezlerimizde öğrencilerimizle birlikte seri denemelerimizde son sürece geçtik. Bundan sonraki süreçte de öğrencilerimizin, bu güzel konser sayesinde rahatlamalarını istedik. Öğrencilerimiz ve bizler çok eğlendik. Çünkü 1 yıl boyunca hem öğretmenlerimiz hem de öğrencilerimiz büyük emek verdi” dedi.

            Öğrencileri yalnızca bilişsel alanda değil, rehberlik ve sosyal etkinliklerle de geliştirdiklerini kaydeden Karakuş, “Bahar ayının gelmesi ile birlikte öğrencilerimizle birlikte pikniklere gittik. Konserlerimizi geleneksel hale getirdik. Motivasyonlarını artırmak istedik. Sınav günü de öğrencilerimizi desteklemeye devam edeceğiz. Umut ediyoruz ki öğrencilerimiz hayallerindeki üniversiteyi, bizlerin de destekleri ile kazanacaklar. Bizler de bu yolculukta bir katkımız olduğu için, bu mutluluğu hep birlikte yaşayacağız” sözlerine yer verdi.

99 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın